• Gegarandeerde veiligheid

    van uw bedrijf en omgeving

Over MSafety

M Safety is een familiebedrijf uit Rotterdam, een stad met van oudsher veel industrie. De oprichters hebben jarenlang gewerkt in de brandveiligheidsbranche hebben we op regelmatige basis inspecties voor onze VCU en NEN 4400-1 certificaten.

M Safety staat in contact met externe organisaties. We staan in contact met grote bedrijven, kleine bedrijven en individuen. Het afgelopen jaar verwelkomde M Safety B.V. een aantal nieuwe klanten, variërend van lokale partners tot landelijke samenwerkingen, wat de groeiende vraag naar onze diensten van het bedrijf weerspiegelt.

M Safety lanceerde succesvol verschillende innovatieve diensten die inspelen op de veranderende behoeften van de industriële sector, waardoor het bedrijf zijn positie als voorloper in de industrie verstevigt. De groei van het bedrijf vertaalde zich naar een toename van het personeelsbestand, waarbij getalenteerde professionals werden aangetrokken om bij te dragen aan de voortdurende successen van M Safety.

Brandwacht

Directeur, Mimoun el Arkoubi
Deze groei weerspiegelt het harde werk en de toewijding van ons team, de waarde die we leveren aan onze klanten en partners, en ons vermogen om te innoveren in een snel veranderend zakelijk landschap.

De groei van M Safety illustreert niet alleen onze huidige succes, maar vormt ook een solide basis voor toekomstige initiatieven en de voortdurende missie om te excelleren in de industrie.

“Het is met oprechte dankbaarheid en een gevoel van trots dat ik iedereen van M Safety wil bedanken voor de ongelooflijke inzet en toewijding aan de groei van ons bedrijf. Als coördinator ben ik getuige geweest van de buitengewone prestaties die we samen hebben bereikt”.

Office and Operations Manager, Rachid el Arkoubi
Ik ben sinds dag 1 betrokken. Voor M Safety ben ik verantwoordelijk voor de binnendiensten (planning, commerciële zaken en certificering).  Ik heb zelf een achtergrond in Geografie, Planologie en Managementwetenschappen. Deze kennis gebruik ik vaak in de praktijk om onze doelen te realiseren.

Laten we blijven streven naar innovatie, teamwork en excellentie. De uitdagingen die voor ons liggen, bieden nieuwe kansen om te groeien op alle vlakken.

Ik ben de afgelopen tijd getuige geweest van de prestaties die we samen hebben bereikt. De inzet van iedereen heeft geleid tot een sterke samenwerking en een hechte gemeenschap binnen ons team.

met M Safety heeft U een partij

die veiligheid topprioriteit geeft.