• Gegarandeerde veiligheid

    van uw bedrijf en omgeving

MSafety personeel in het kort

Onze medewerkers zijn gecertificeerd volgens de gangbare en strenge kwalificaties voor de industrie en elders. Zij hebben de papieren om toezicht te houden op besloten ruimtes, gasmetingen te verrichten en brandgevaar op te lossen.

Brandwachten

Wij hebben buitenwachten/mangatwachten, heetwerkwachten en rijksgediplomeerde brandwachten. Al deze brandwachten voldoen aan de strenge en noodzakelijke SOG  eisen voor de industrie en elders, Allen kunnen toezicht houden op brandgevaarlijke ruimtes op uw terrein. Voorbeelden van werklocaties zijn terminals en raffinaderijen. Onze brandwachten gaan mee met de tijd mee en zijn ook gekwalificeerd om als monitoring operators via beeldschermen besloten ruimtes in de gaten houden.

Meer informatie >

Gasmeetkundige in actie

Gasmeetkundigen en gasanalisten

M Safety heeft personeel, dat bekwaam is in het verrichten van gasmeten (ex-ox-tox). Zij kunnen hiermee voorkomen, dat er branden, explosies of verstikkingsgevaar ontstaat. Bovendien hebben we extra gekwalificeerd personeel voor de vrijgave van besloten ruimtes en de controle van zeecontainers. Deze zogeheten gasdokters/MGK zijn extra getraind in chemische kennis en vrijgave van ruimtes

Meer informatie >

MVK HVK in actie

MVK en HVK

Onze veiligheidskundigen zijn bekwaam om als HSE officers en coördinatoren aan de slag te gaan voor uw bedrijf. Zij hebben jarenlang ervaring opgedaan met turnarounds/stops en hebben de capaciteit om rapporten op te stellen voor het verbeteren van de brandveiligheid op uw terrein. HSE officers zijn noodzakelijk in diverse omgeving om de (brand)veiligheid van uw bedrijf te garanderen. Communicatievaardigheden zijn hierbij cruciaal. Veiligheid is namelijk voor een groot deel goede communicatie.

Meer informatie >

Personee Monitoring operator

Monitoring operator

De monitoring operators van M Safety zijn ervaren operators met minimaal 3 jaar werkervaring. Onze monitoring operators zijn allen gecertificeerd en hebben veel kennis opgedaan in de industriële sector. Zij zijn verantwoordelijk voor het toezicht houden op en bedienen van verschillende systemen, processen of apparatuur binnen deze sector.

Meer informatie >

Shopmedewerker

De Safety Shop Medewerker zijn hoofdtaak is om materialen en pbm's uit te geven aan medewerkers van firma's die bij onze klant werken. Hierbij zorg hij/zij voor een punctuele uitgifte en- inname registratie in een onlinedatabase. Naast deze hoofdtaak houd de Safety Shop Medwerker zich bezig met het vullen van cilinders en ademluchtwagens. Controleert onze materialen op de keuringsdatums en maakt de materialen schoon.


Meer informatie >

Personeel HVK

Operationeel veiligheidskundige / Safety walker

De operationeel veiligheidskundige (OVK) van M Safety beschikt over een SKO erkende opleiding, praktijkervaring en acteert op operationeel niveau. Dit kan zijn ter assistentie van een Middelbaar Veiligheidskundige (MVK), maar ook zelfstandig op projecten waar het reeds ontwikkelde strategisch & tactisch beleid moet worden ingevoerd en gecontroleerd.

Meer informatie >

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in ons personeel en expertise? Vraag dan een offerte aan.