• Gegarandeerde veiligheid

    van uw bedrijf en omgeving

MSafety projecten

M Safety staat in contact met externe organisaties. We staan in contact met grote bedrijven, kleine bedrijven en individuen. Het afgelopen jaar verwelkomde M Safety B.V. een aantal nieuwe klanten, variërend van lokale partners tot landelijke samenwerkingen, wat de groeiende vraag naar onze diensten van het bedrijf weerspiegelt.

Cargill Sas van Gent

Cargill B.V. werd in 1959 opgericht in Amsterdam als een handelsorganisatie in goederen. Tegenwoordig is Cargill betrokken bij de productie van voedselingrediënten en het verwerken, verspreiden en verhandelen van landbouwproducten.

In 2011 nam Cargill Provimi over, een wereldwijd diervoederbedrijf met kantoren in Nederland en activiteiten in 26 landen in de wereld. Daarnaast kocht Cargill de Koninklijke Nedalco, producent van drinkbare en industriële alcohol.

Cargill is al sinds 1959 aanwezig in Nederland. Het bedrijf heeft ongeveer 2200 werknemers in dienst, die werken vanuit tal van vestigingen op diverse locaties in het land: Amsterdam, Bergen op Zoom, Deventer, Rotterdam en Botlek, Sas van Gent, Schiphol, Swalmen, Velddriel, Wormer en Zaandam.

BP

BP (British Petroleum) is een aardoliebedrijf met een hoofdkantoor in Londen. Het behoort tot de 'Supermajor'-maatschappijen, de zes grootste staatsonafhankelijke oliemaatschappijen.

BP is wereldwijd in ongeveer 70 landen actief. In 2020 produceerde het 3,5 miljoen vaten olie-equivalent per dag; dit is de som van aardolie en aardgas. De raffinaderij in Europoort behoort tot de een van de grootste raffinaderij van Europa.

Air Products

De locatie Air Products in de Botlek is een BRZO-locatie. Dus daar zijn de veiligheidseisen extra streng. Per gas zijn er verschillende zaken waarmee we rekening moeten houden. Zo is waterstof heel vluchtig en brandbaar, kan zuurstof brandversterkend werken en is een te hoge stikstofconcentratie in afgesloten ruimtes enorm gevaarlijk. Uiteraard houden we dat continu in de gaten, zodat er niets fout gaat. Op de locaties van Air Products wordt alleen gewerkt nadat hiervoor een werkvergunning is afgegeven. De meest gangbare werkzaamheden worden uitgevoerd aan de hand van speciale werkprocedures.

Shell

Op het bedrijfsterrein van het Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam (Pernis) staan olieverwerkende- en chemische fabrieken. Tevens bouwen we een biobrandstoffenfabriek, waar we duurzame vliegtuigbrandstof en hernieuwbare diesel produceren uit afval. Denk daarbij aan frituurvet en plantenresten.

De terminal in Europoort is ook onderdeel van Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam. Deze locatie zorgt voor de ontvangst, de opslag en het verpompen van ruwe olie en nafta. Vanaf dit punt kunnen ook producten naar overzeese markten worden verscheept. Het totale oppervlak van Shell Pernis is 550 hectare. Dit is net zo groot als 1.000 voetbalvelden. Kortom: een groot en belangrijk complex binnen het gebied van de Rotterdamse Wereldhaven.

Exxon Mobil

Wij hebben buitenwachten/mangatwachten, heetwerkwachten en rijksgediplomeerde brandwachten. Al deze brandwachten voldoen aan de strenge en noodzakelijke SOG  eisen voor de industrie en elders, Allen kunnen toezicht houden op brandgevaarlijke ruimtes op uw terrein. Voorbeelden van werklocaties zijn terminals en raffinaderijen. Onze brandwachten gaan mee met de tijd mee en zijn ook gekwalificeerd om als monitoring operators via beeldschermen besloten ruimtes in de gaten houden.

Exxon Mobil

Shin-Etsu

Shin-Etsu exploiteert twee fabrieken in de grootste haven van Europa. De haven van Rotterdam is een chemisch knooppunt met een betrouwbare infrastructuur voor belangrijke grondstoffen en tegelijk een uitstekend logistiek knooppunt voor de bevoorrading van de Europese markt. Wij van Msafety leveren Shin-Etsu goed opgeleide en professionele industriële brandwachten aan. Zij zorgen voor de veiligheid bijvoorbeeld rondom de werkzaamheden die worden verricht zoals las- en slijpwerkzaamheden in een tank of besloten tank.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in ons personeel en expertise? Vraag dan een offerte aan.